معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار؛

افزایش کیفیت دام و طیور کشتار شده در استان همدان

در جلسه ساماندهی امور کشتارگاه‌های دام و طیور استان همدان به ریاست سید مجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، گزارش‌های بازرسی از بهبود قابل توجه کیفیت دام و طیور کشتار شده در استان حکایت داشته و بر استمرار نظارت‌های میدانی تأکید شد.

به گزارش عصر تبیین، جلسه ساماندهی امور کشتارگاه‌های دام و طیور استان به ریاست سید مجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرايي مرتبط برگزار شد.

در این نشست، گزارش‌های نظارتی و بازرسی‌های انجام‌شده از کشتارگاه‌های استان مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن نشان می‌دهد کیفیت دام و طیور کشتار شده در استان همدان طی ماه‌های اخیر به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

حسینی در این جلسه با اشاره به اهمیت سلامت عمومی و تأمین مواد پروتئینی سالم برای مردم، بر ضرورت تداوم نظارت‌های میدانی، ارتقای استانداردهای بهداشتی و ساماندهی فعالیت کشتارگاه‌های استان تأکید کرد.

وی همچنین خواستار همکاری مستمر دستگاه‌های متولی، از جمله اداره‌کل دامپزشکی، سازمان جهادكشاورزي، اداره كل صمت و فرمانداری‌ها در راستای بهبود فرآیندهای نظارتی و کنترل دقیق زنجیره تأمین دام و طیور شد.

در پایان، مقرر گردید برنامه‌ریزی لازم جهت آموزش، ارتقای تجهیزات بهداشتی و افزایش بهره‌وری در کشتارگاه‌های استان در دستور کار قرار گیرد.